Agenda delen of toevoegen

Het komt wel eens voor dat collega's een agenda met elkaar willen delen.

Dit kunt u zelf doen in een paar simpele stappen:

1. Open Outlook en ga naar het tabblad agenda.
2. Links of onder op het scherm ziet u een lijst genaamd "Mijn Agenda's".
3. Klik met de rechtermuisknop op de agenda die u wil delen.
4. Klik op Delen.
5. Klik dan op de knop "Toevoegen".
6. Selecteer de collega waarmee u de agenda wil delen.
7. Klik op de knop toevoegen. Die bevindt zich linksonder in het venster.
8. Bevestig deze aanpassing door op de knop "OK" te klikken. Klik Daarna nogmaals op de knop "OK".

De gebruikers hebben nu de machtiging om in die agenda te kijken. Echter moeten zij die wel zelf nog toevoegen.

Dat gaat op bijna dezelfde manier. In plaats van stap 2 tot en met 5 volgt u de volgende stappen.

2. Klik met de rechtermuisknop op de titel "Mijn Agenda's".
3. Klik op Agenda toevoegen en selecteer daarna de optie "Vanuit Adresboek".

Ga nu verder bij stap 6 van de instructie hierboven.

Heeft u nog hulp nodig? neem dan telefonisch contact op via 078-80 80 159

Artikeldetails

Artikel-ID:
Categorie:
Aantal bekeken:
Beoordeling (Stemmen):